neredennereye.com, Tozcan Turizm Seyahat firmasının Yetkili Satış Temsilcisi'dir.

Tozcan Turizm Seyahat Otobüs Bileti

Tozcan Turizm Seyahat
Tozcan Turizm Seyahat
 

neredennereye.com,
Tozcan Turizm Seyahat
Yetkili Satış Temsilcisi'dir.

 
0850'li Hatlar Şehir İçi Tarifeden Ücretlendirilir.Sabit hatları sınırsız arama tarifeniz varsa bu arama için ücret ödemezsiniz.

Tozcan Turizm Seyahat Şubeleri

 

neredennereye.com,
Tozcan Turizm Seyahat
Yetkili Satış Temsilcisi'dir.

 
0850'li Hatlar Şehir İçi Tarifeden Ücretlendirilir.Sabit hatları sınırsız arama tarifeniz varsa bu arama için ücret ödemezsiniz.

Tozcan Turizm Seyahat

Abide-i Hürriyet Cad. No:284/4 Şişli İstanbul
0212 233 13 13 - 246 62 09

Tozcan Turizm Seyahat otobüs biletini uygun fiyat ile almak için en doğru yerdesiniz. Neredennereye.com size hem güvenli hem de Tozcan Turizm en ucuz online otobüs bileti alma imkanı sunuyor. İstanbul, Ankara, Amasya , Çorum ve daha birçok farklı güzergahta yapacağınız yolculuklarınız artık çok rahat.

Tozcan Turizm Seyahat online otobus biletini satın alarak Mercedes Travego ve Temsa Safir araçlarla konforlu bir yolculuğunu tadını çıkarabilir, kendinizi güvenli ellere teslim edebilirsiniz. En son teknoloji kullanılarak tasarlanmış araçlarla rahatınız için gerekli her şey düşünülmüş olup, acil durum anında dışarıdan açılan kapı sistemi de güvenlik konusunda firmanın hassasiyetine dikkat çekmektedir. Dört mevsim boyunca konforlu bir yolculuk geçirmeniz için gerekli tüm donanıma sahip klima sistemiyle firma müşterilerinin konforuna önem veriyor. 

Neredennereye.com otobüs bileti sorgulama sistemi ile aradığınız otobüs biletini bulma konusunda size kolaylık sağlıyor. Sitemiz size, otobüs bileti kampanyaları ile indirimli otobüs bileti sahibi olma imkanı sunuyor. Otobüs seferlerini inceleyebilir, sizin için en uygun saati bularak online otobüs biletleri satın alabiliriniz.

Sitemizde, Tozcan Turizm Seyahat otobüs sefer saatleri ile ilgili en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. En uygun otobüs bilet fiyatlarını da güncel sistemimiz sayesinde öğrenebilirsiniz. Firmanın hizmet kalitesiyle ilgili detaylı bilgiye sitemizde firmaya yapılan yorumları okuyarak sahip olabilirsiniz. Yolculuk sonrasındaki değerlendirmelerinizle oylama yapabilir, yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

100 üzerinden
84Puan
78%
4%
0%
0%
19%
Toplam Yorum Sayısı (30)
Sessiz Kalmayın!
Firmaya verdiğiniz puanı, yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bizimle paylaşın!

Yorum yazabilmek için aşağıdaki formu kullanarak giriş yapmanız gerekmektedir.

"çok iyi seyehat" sivasl
Ben sivas koyulhisarlıyım. otobüsleriniz çok konforlu ve rahat, ailecek tozcan turizm ile seyehat ediyoruz. Ben istanbuldan Furkan
"Çok iyi demeyi temmenni ederdim..." SAL
Tozcan Turizm'den bilet aldım. 34 AS 6222 plakalı araca Koyulhisar'dan bindim. Araca girdiğimde koltuk altları koli dolu, koridorlarda valizler var. Hatta 3-4 kişi ayaktaydı. Yola bir süre devam etttik. Ayakta duran yolcular yorgunluktan koridora yatıp uzanarak yolculuk ettiler. Mola için araçtan inerken koridordaki kolileri ezerek inebildik. Bu şartlarda 14 saat yolculuk yaptık. Köklü bir firma olan Tozcan firmasının bu taşımacılık anlayışını kısa sürede düzeltmesini temenni ederim. İyi eleştiriler yazmak umarım ilerleyen günerde nasip olacaktır.
"Ayakta yolcu ve koridorda valiz-koli olmasa" SAL
Tozcan Turizm'den bilet aldım. 34 AS 6222 plakalı araca Koyulhisar'dan bindim. Araca girdiğimde koltuk altları koli dolu, koridorlarda valizler var. Hatta 3-4 kişi ayaktaydı. Yola bir süre devam etttik. Ayakta duran yolcular yorgunluktan koridora yatıp uzanarak yolculuk ettiler. Mola için araçtan inerken koridordaki kolileri ezerek inebildik. Bu şartlarda 14 saat yolculuk yaptık. Köklü bir firma olan Tozcan firmasının bu taşımacılık anlayışını kısa sürede düzeltmesini temenni ederim. İyi eleştiriler yazmak umarım ilerleyen günerde nasip olacaktır.
"Memnuniyet" tekin75
firmanizla cok uzun zamandir seyehat ediyorum . bu seyehat cocuklugumdan basladi . benim memleketimden olupta memnun olmayacak insan yoktur herhalde. ben koyulhisardan tulin tekin. sizlere kazasiz iyi yolculuklar kaptan ve cok degerli yukarikaleliler.
"Eleştiri yapanlara" mechul_m
ÜZÜLDÜM eleştri yapanlara sizler hayatınızda yakınlarınızı hic üzdünüz olmu azbucuk olmuştur ya bu işi yapanlar neyapsın 50TL verip otobüsü satın aldını zanladenler var halbüki 45 kişi daha var. 1 kişi 45 kişi satın almiş gibi olanal malesef coook yoksa insan gibi yolcularamı hitap etsin firma neyapsın her elestiri yapan once kendi etene baksın. ben eski mavinlerdenım sizce hızmet yeni arabamı hizmetmi yada varacayın yere sagsaglım varmakmı. elbete son model otobüler olsun ıster gönül ama olmadınmı olmuyor. biz insanlar elinde kilerle yetinmeyi bilmiyoruz. lüx sevdıyımız ıcın ıkı yakamız bır araya varmıyor.

ben mesudiyeli bir teyze vardı konustuk aynen sizede hanlatayım. rakip firma bıleti yarı yarı ya düşürdü o teyzenınde kapaısı rakip firmaya bakıyor oteyze beldi 1 kaıparasına TOZCANA bindi 70 yıldır gip geldini ve torunlarınında aysnı sekılde gidip geldını soyler ken biz koyul hisarlılar söfere mavine kızıyoruz ılk once kendinize kızın sız otobusun yanına kac cuvalla gelıyorrrssuunnnuzzz.

bır ornekte ankaraya giderken oldu oda soyle aratarafa gecerken bırı yanına cağırdı tepe lambasını yaktını benim gelmedimi sordu sık bir beyfendi idi ben antalyaya gidiyim zaman tepe lambasını yaktığında hostesi hemen geldinı soyledi ben de dim üzülerek bizim yollcumuzun bu lambaların ne amaclı konuldunu bilmedini peki beyfendi dedim sizin kac cuvalınız var bagajda dediimde beyfendi bir anda kızardı ve beyfendili kalmadı yanı onun cuvalı herkezden fazlaydı bunun gıbı elestırı yapacaksanız yapmayın. yine yazacayım bunu gibi nice ornekler

TOZCAN BIZIM OZUMUZDUR LÜFEN UNUTMAYIN
"Tozcan" 34 VN 4572
tOZCAN SEYEHATIN PERSONELLERİNE BU SEZON BAŞARILAR DİLERİM CAQLAR TOPAL
O ŞİMDİ ASKER:)))
"Süper " merve
her zaman tozcandan vaz geçmiceksin, ben hiç vaz geçmedim, süper her şekilde
"Tebrik" savaş külahlı
çok eski bir firma, kaptanlar çok tecrübeli, yolculuk sıkıcı olmuyor ama şu bagaj olayı da sorun olmasa kaptanlardan kemal ağaya selamlar.
"Süpeeeersiniz" sivaslı
sizi çoooookk seviyorum sizden çok memunuzzzz
"" Misafir
50 yıllık tecrube.! cok iyi bı fırma inşallah basarılarınızın devamını dilerım.! tozcan turızmdekı kaptanlara basarılar.! // Sivas-Koyulhisar-kavacık köyünden Muharem Kocanın oğlu