Otobüs Firmaları › Lüks Adana Seyahat ›
Lüks Adana Seyahat
Misafir, 04.10.2008, Antalya
09.08.2008 günü saat 19.00 daki Antalya-Adana seferi yapacak olan aracınıza ikisi çoçuk ikisi bayan 4 yolcum için bilet aldım.Aldığım biletlerin ücretini kredi kartı ile ödemek istediğimde banko sorumlusu post cihazlarının olmadığı söyleyerek nakit ödemem gerektiğini belirtti. Üzerimde bulunan nakit 70ytl. vererek üzerini yolcularımın arabaya bindiklerinde vereceklerini belirterek bunu biletime not ettirerek aldım. Akşam yolcuları uğurladım lakin sabahleyin öğrendim ki muavininiz yada hostunuz artık her kim ise okur yazarlığı olmayan annemden ücreti alırken 2'si 20 lik 1'i 100 lük toplam 140 ytl parayı 3 tane 20 ytl diye alarak üzeri olarak 10 ytl para vermiş yani kısaca 80 ytl parayı fazla almış. Ne gibi bir düşünce ile bu parayı aldığını bilemiyorum lakin hiç bir insan cebindeki parasının miktarını bilmeme lüksüne sahip değildir hele ki yola çıkan insan.Bu personelinizi esefle kınıyorum. Yılların firması olan Lüks Adana Seyahat te bu muameleye müsamaha gösterilmeyeceğini umuyorum sorumlulara gerekli uyarı yada cezanın verilmesini diliyorum.
Sorumluluk ve Yetki sahiplerine saygılarımı sunarım.
Harun KOÇ, 10.08.2008, Antalya
| Şehir | Şube | Kod | Telefon | Cep |
| Alanya | 242 | 519 25 54 | ||
| Antalya (Merkez) | Otogar | 242 | 444 02 82 |
Lüks Adana Seyahat
Yorumlar, Eleştiriler ve Şikayetler
acaba fiyatları bilen varmı arkadaşlar? antalya'dan-adana'ya..
hp, 12.07.2009, Antalya
hp, 12.07.2009, Antalya
insanlık
sevgili kardeşim harun dilerim o insan diyemiyecem kişi gereken cezayı almiştir,hoş pekte umursayacaklarını düşünmüyorum ama,genede akli selim yönetiçilerimiz güzel adanamızda mevcuttur...Misafir, 04.10.2008, Antalya
Fazla ücret alımı
Lütfen firmanızda,firmanızı temsil yeteneğine haiz olmayan,sizin adını kötüleyecek,lekeleyecek personel çalıştırmayınız!09.08.2008 günü saat 19.00 daki Antalya-Adana seferi yapacak olan aracınıza ikisi çoçuk ikisi bayan 4 yolcum için bilet aldım.Aldığım biletlerin ücretini kredi kartı ile ödemek istediğimde banko sorumlusu post cihazlarının olmadığı söyleyerek nakit ödemem gerektiğini belirtti. Üzerimde bulunan nakit 70ytl. vererek üzerini yolcularımın arabaya bindiklerinde vereceklerini belirterek bunu biletime not ettirerek aldım. Akşam yolcuları uğurladım lakin sabahleyin öğrendim ki muavininiz yada hostunuz artık her kim ise okur yazarlığı olmayan annemden ücreti alırken 2'si 20 lik 1'i 100 lük toplam 140 ytl parayı 3 tane 20 ytl diye alarak üzeri olarak 10 ytl para vermiş yani kısaca 80 ytl parayı fazla almış. Ne gibi bir düşünce ile bu parayı aldığını bilemiyorum lakin hiç bir insan cebindeki parasının miktarını bilmeme lüksüne sahip değildir hele ki yola çıkan insan.Bu personelinizi esefle kınıyorum. Yılların firması olan Lüks Adana Seyahat te bu muameleye müsamaha gösterilmeyeceğini umuyorum sorumlulara gerekli uyarı yada cezanın verilmesini diliyorum.
Sorumluluk ve Yetki sahiplerine saygılarımı sunarım.
Harun KOÇ, 10.08.2008, Antalya
Son Yorumlar ››
| En çok beğendiğiniz otobüs şirketi hangisidir? |
En çok yorumlananlar- Metro Turizm(656)
- Kamil Koç(224)
- Süha Turizm(166)
- Özkaymak(159)
- Kastamonu Özlem Seyahat(155)
- Lider Turizm(150)
- Yeni Ses Turizm(139)
- Has Turizm(115)
- Van Gölü Turizm(111)
- Kütahyalılar(101)
