Özlem Cizre Nuh, teşekkür ederim
10 Ağustos 2009 11:42 PM   [ Yok say ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  2
Katıldı  2009-08-10

slm öncelikle verdiğiniz hizmet ve hoşgörü için tşk ederim. ilk şırnak seyahatim oldugu için çok tedirgindim açıkcası ama ist bölge müdürü kadir başboga yada tabiki tşk ediyorum. iyiki beni ikna etmiş o kadar kuvetli ikna kabiliyeti varki sadece bir defa deneyin firmamızı dedi ve yanılmadı bencede

BEN O KADAR GÜZEL YOLCULUK YAPTIMKİ ÖZLEM CİZRE NUH LA TABİKİ ÖNCELİKLE 34 AU 1973 PLAKALI ARACINIZDAKİ KAPTAN LARINIZ HALİL VE İSMAİL BEYE DÖNÜŞÜMDE 73 DS 473 KAPTANIMIZ A.KERİM VE REŞİT BEYE ARTI MUAVİNİMİZ MEMET DİSİPLİNLİĞİYLE YOLCULARA İLĞİLERİ VE HİZMETLERİYLE VE FİRMA SAHİPLERİ ABDÜRRAHİM NUR, SERDAR UZUN,  BİLAL AKÇAKOCA VE TABİKİ EN ÖNEMLİSİ BENİ FİRMANIZLA TANIŞTIRAN İST BÖLGE MÜDÜRÜ KADİR BAŞBOGA YADA ÇOK TŞK EDERİM.

AMA GERÇEKTEN ŞUNA İNANINKİ ÖZLEM CİZRE NUH LA YOLCULUK YAPMADAN O KİŞİLERİN GÜZELLİKLERİNİ ANLIYAMAZSINIZ. BEN ÖZLEM CİZRE NUH TÜM ÇALIŞANLARA ÇOK TŞK EDİYORUM İYİKİ VARSINIZ ALLAHA EMANET OLUN YOLUNUZ AÇIK OLSUN. DİDEM

29 Ağustos 2009 03:37 PM   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Yeni üye
Rank
Katıldı  2009-08-12

öncelikle seyahatinizden memnun kaldıgınıza çok sevindik zaten bizim de temel amacımız sizin gibi degerli yolcularımızın herzaman için rahatlıgını saglamaktır bizler ÖZLEM CİZRE NUH olarak buyuk bır aıleyız hıc şüphesiz sizde bu ailenln birer ferdisiniz sizlerin tercihleri ve destekleriyle size daha kalıtelı hızmet verebılecegımıze ınanıyorum.yenı bır yolculugunuzda tekrar beraber olma dılegıyle hoşçakalın…

24 Ekim 2009 10:18 AM   [ Yok say ]   [ # 2 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  1
Katıldı  2009-10-24

ben de sürekli iskenderundan-vairanşehir arasında cizre nuh u tercih ederim. ogrenci oldugum için her zaman yakalayamıyorum ama aynı guzergahta gidip gelen diger firmaları hiç tercih etmem hatta arkadaslarımı uyarıyorum. bulamadıysanız o firmalarla gidin diyorum yapacak pek bi sey yok cunku sadece bır kac fırma var.
ben yolculuk ederken her seye dikkat ederim.cok titiz bir insanım. cizre nuh la defalarca seyahat etmeme ragmen ne beni ne de diger seyahat edenleri üzecek kıracak sinirlendirecek bozacak bir sey gormedim.
hizmetiniz için tesekkurler
simdi sira sikayetlerde o firmaların ismini yazıp sıralayacam sikayetleri onlar da sizin gibi duyarlıysa okuyup da bir ders cıkarırlar belki de hiç okumuyorlardır

12 Kasım 2009 10:12 AM   [ Yok say ]   [ # 3 ]  
Yeni üye
Rank
Katıldı  2009-08-12

öncelikle seyahatinizde firmamız ÖZlEM CİZRE NUH u tercih ettiğiiz için teşekkürlerimi sunarım.size vermiş olduğumuz hizmeti hergeçen gün daha geliştirmek ve yenilemek adına sizlere ihtiyacımızın olduğunu lütfen unutmayınız.şikayet ve dileklerinizi lütfen bildiriniz.yeni bir yolculuğunuzda beraber olmak dileğiyle esenlikler dileriz.

13 Kasım 2009 08:46 AM   [ Yok say ]   [ # 4 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  1
Katıldı  2009-11-12

öncelikle seyahatinizde firmamız ÖZlEM CİZRE NUH u tercih ettiğiiz için teşekkürlerimi sunarım.size vermiş olduğumuz hizmeti hergeçen gün daha geliştirmek ve yenilemek adına sizlere ihtiyacımızın olduğunu lütfen unutmayınız.şikayet ve dileklerinizi lütfen bildiriniz.yeni bir yolculuğunuzda beraber olmak ve dahada yeniklerımzi sizlerle paylascagımzdan mutluluklar zevginı  paylsacagız hersey gomlunzce olması dileyiyle ALLAH sizlerle barbaber olsun saygılrızla bilal akçakoca