servis şikayeti
02 Temmuz 2009 11:07 PM   [ Yok say ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  1
Katıldı  2009-07-02

kayseri terminalinden Talas’a ya da Sivas Caddesine servisle kaç dakikada gidilir, kaç kilometredir? siz daha iyi biliyorsunuzdur. niğde’nin terminali ile şehir merkezi arası 3-4 dakika en fazla 3 km dir. merkezden TOKİ ise 10 km veya en fazla 15 dakikadır. Otobüsler birer birer dolduğuna göre herbir yolcunun sizin için önemli olduğunu düşünüyorum. sabah 07:00 otobüsü ile Kayseriye gelecem ancak çarşıya gelen servis bir kişi olduğum için TOKİ ’ ye gelemeyeceğini istersem biletimi iptal edeceklerini söyledi. müşteri memnuniyeti veya hizmet anlayışı ile bağdaşmayan bu durum beni mağdur etmiştir. Ulaşımda sürekli tercih ettiğim Süha Turizmi de bu anlayış zedelemektedir. Bu konu ile ilgili gereken çalışmaları yapacağınızdan eminim. sonuçta sabah kayseride olmam gerekiyor ve galiba bilet parasından daha fazla taksi ücreti ödemek zorunda kalacağım. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

23 Temmuz 2009 11:32 PM   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  1
Katıldı  2009-07-23

slm ben Aksaray ’ dan Halit Çetinkaya…..
20.07.2009 tarıhınde firmanızın eski garajdaki subesinden bilet almak için basvurdum.
biletimi 21.07.2009 tarihine istedim ve ordaki yetkili otogarı aradı .Otogardakı yetkiliye 21.07.2009 tarıhıne yer sordu ve ordakı yetkılı 42 numaralı koltugun bos oldugunu soyledı ve yazanedekı yetkılı 21.07.2009 tarıhının 42 numaralı koltugun bana satıldıgını söyledi ve ben parayı ödedim ve el yazzısıyla bilete tarih attı.
attıgı tarıhde 21.07.2009 tarıhı belırsızdi otagardakı yetkılıde 20.07.2009 tarıhıne bilgisayara kaydetmiş.Ve ben 21.07.2009 tarhınde otagara seyahat ıcın gıttıgımde arabamın 1 gun once gıttıgını soyledıler ve bıletımın yandıgını soyledıler.Ve ben 50.tl odeyerek baska bır fırmadan bılet almak zorunda kaldım. Sizden cok memnundum ama artık sızın fırmanızla seyahat etmeyı DUSUNMUYORUM.
Bodrumda Şef Aşçıyım 14 kkısılık kadrom var benı deyıl 14 yolcunuzuda kaybettınız….50 tl ugruna TEŞŞEKKUR EDERİM….
otogardakı yetkılılerde hıc bır sekılde yardımcı olmadılar…bunlara dıkkat etmessenız daha cok 14 kısı kaybedersınız….
BAŞARILAR DİLERİMMM
cep:05437276079