Bir Keşanlı olarak seyehatlerimde keşan birliği kullanıyorum, aynı şehirdeki insanlarla aramda alışveriş olsun tanıdığımız insanlar kazansın diye..
ama en son gelişimde yani pazartesi gecesi son otobüs olan 18:45 otobüsüyle keşandan istanbul’a geldik. şoförümüz ve muavinimiz için bir şey diyemiycem gayet iyiydiler hatta muavin bu firmada karşılaştığım belki de en kibar muavindi. 22:05 te esenlerdeydik ve muavin bizleri 22.00 servisine bizi yetiştirdiğini söyledi ve biz servisimize bindik. kız kardeşim ve beni cennet(yani avcılar)servisine yönlendiren bey servis şoförüne 22:00 deki servis çıktıysa bizi götürmesini ve dönüşte yolcu almasını söylemesine rağmen şoför bey 20 dk sonra geri dönüp bize servisin çıkmasının 1 saati bulacağını yolun sıkışık olduğunu,istersek metroyla gidebileceğimizi söyledi ve bir de servisin saat başı olduğunu.
hayatımda böyle bir saçmalık ve ciddiyetsizlik görmedim. hala beyefendi dediğim servis şoförüyle münakaşadan sonra yazıhaneye gittim ve oradaki bey de bana aracın saat başı oldunuğu belirtti.
peki şimdi soruyorum madem servisleriniz saat başı ,son otobüsle gelen yolcularınızdan habersiz misiniz? servisinizi 5 dk bekletmek yerine hangi mantıkla bizleri 1 saat bekletiyorsunuz?ve servis şoförleriniz niçin kendilerine verilen talimatlara uymak yerine yolculara kendi çıkarları doğrultusunda akıl veriyorlar.
bir daha en son tercihim olucak olan firmanızdaki iyi soför,muavin ve yöneticilerin aradaki bir kaç tane saygısız ve hoş olmayan davranışa sahip insanlar tarafından genellemeye girmesinden üzüntü duyuyor ve kendilerinde özür diliyorum. ama sürekli yolcuları olan bizleri kaybetmemek için bu tarz insanları bünyelerinden uzaklaştırmalarını öneriyorum. çünkü turizm ve ulaşrıtma müşteri memnuniyeti temellidir.. memnuniyet size her şekilde döner..